anep's FotoPage

By: anep worth

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lakaran Kehidopan...

Moderation Act short comix
Frog Tunnel sketches
Pay 2 Play sketches
Ni lakaran2 untuk kover demo Moderation Act, komik Terowong Katak & karya Pay 2 Play untuk ekzibisyen yg lalu...

Antara lakaran2 komik aku yang kotor dan tak diedit kecuali di'up' kehitamannya supaya korang boleh nampak. Nampak x? So komen, Ngee...


Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yawning Birds mulai terbang...

into the sky

ni plak cover demo yawning birds (band aku kat sini, orchid county) yg nak rilis into the sky dalam masa yang sama gak ngan litterbugs, weheuu, kelang kabot siak ada 2 band ni...

band yg ni lak sound nya lebih mellow, relax dan layan... dan dicampur adukkan bunyian kotor grunge + petikan gitar clumsy garage ku + efek post-punk yg bergaung + sore ayu en. nerve + sore emo suram ku + bassist berbunga yg skema si taliban + drummer metal kental en.aghatos dan terhasillah demo into the sky ni...

rawk on!!! peace!!!


Thursday, 18-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Litterbugs nak beranak lagi tahun ni??!!

moderation act front cover
moderation act t-shirt design
ni cover design hasil contengan aku di atas kertas dan adaptasi di wacom yg bestnyeww..
ni cover demo litterbugs (band aku kat south state) yg nak rilis moderation act dalam masa terdekat ni, berbekalkan bunyian kotor grunge yg diadaptasi mengguna zoom505 maka terhasillah sedikit sebanyak bau-bauan new wave grunge yg melankoli... kikiki.. merepek..

so kalo nampak kover ni kat kedai aunty campbell ke kat alam sentral ke x pon kat pasar lambak ke, angkat tau! jgn tengok ajek, kkikikiki, thanx pada yg sudi komen, rawk in peace!



Thursday, 4-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bermain Medium Digital

last page pay 2 play
learning & thinking
bawah pokok kelapa? buat apa?
View all 6 photos...
dah lame x main grafik, try test tengok, komen, ngee...


Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aku Seorang Poser!!!!

Pay 2 Play Sebuah Kiasan
Robotic Action
Sebelum Hilang
View all 5 photos...
Gambar gambaranku yang xpose, ngee... kutuk jangan x kutuk... [b]


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net